Ayahuasca ceremonie

Ayahuasca ceremonie


Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca speelt al millennia een centrale rol in religieuze en culturele tradities van meer dan 90 verschillende inheemse stammen in het Amazonegebied. Dit aantal wordt nog indrukwekkender als men bedenkt dat veel van deze stammen duizenden kilometers uit elkaar wonen en nooit contact met elkaar lijken te hebben gehad. Binnen de filosofie van elke stam blijft één punt consistent, namelijk dat ze oorspronkelijk over Ayahuasca en de wetenschap van plantengeneeskunde leerden van de planten zelf. Ayahuasca wordt de drank van de ziel genoemd en gezien als een geschenk van God. Het wordt gebruikt als heilig sacrament.

Ayahuasca dient als spiritueel middel voor diepgaande groei in bewustzijn, geeft geestelijke en lichamelijke inzichten en persoonlijke groei. 

Ondertussen heeft Ayahuasca de oversteek gemaakt en wordt het hier effectief ingezet door healers, sjamanen en therapeuten. Net in deze chaotische tijd van dualiteit, digitalisering en individualisme lijkt Ayahuasca de natuurlijke tegenhanger te zijn om balans, verbinding en diepgaand bewustzijn in de mens te re-integreren.

Medicinale eigenschappen van Ayahuasca:

De geneeskrachtige eigenschappen van Ayahuasca worden aanbevolen voor die ziekten of kwalen waar de huidige medische wetenschap geen antwoord op vindt waar mensen aan lijden. Er moet ook worden opgemerkt dat deze drank niet verslavend of giftig is, dus het consumeren ervan brengt geen ongemak met zich mee.

De helende eigenschappen van Ayahuasca zijn uitgebreid en bieden veel voordelen op zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel gebied. Evenzo worden de geneeskrachtige eigenschappen al duizenden jaren gebruikt door de inheemse stammen van Peru in rituelen onder leiding van de sjamaan, vanwege de helende effecten om de spirituele onbalans die ten grondslag ligt aan de ziekte te corrigeren.

Wetenschappers en artsen bestuderen momenteel de therapeutische eigenschappen van Ayahuasca voor het bestrijden van psychologische problemen en depressie.

Ayahuasca geeft een intensieve, organische en psychologisch-spirituele reiniging. Het wordt aanbevolen bij de behandeling van artritis, reuma en andere pijn. Het heeft zuiverende eigenschappen die darmwormen en parasieten elimineren. Het reinigt de dikke darm waar veel ziekten voorkomen, een daarvan is darmkanker.

Ayahuasca dieet en voorbereiding:

We leggen stap voor stap uit hoe je je voorbereidt op een Ayahuasca ceremonie, de voorbereiding is zeer belangrijk zodat jij de volledige voordelen in het fysieke, mentale en spirituele kan krijgen.

Het fundamentele deel van een correct dieet en voorbereiding op een ceremonie is dat de persoon met een open hart komt en zonder vooroordelen, alleen dan zullen ze de remedie en antwoorden vinden op wat ze zoeken.

Daarom is een van de manieren om ons voor te bereiden voor Moeder Aya: veel mediteren, buiten wandelen, sporten, boeken lezen en alles wat ons een goed gevoel geeft. Kortom, deze test maakt deel uit van het doel van Ayahuasca healing, daar onze intentie ligt. Dit zal ons helpen contact te maken met ons innerlijke wezen om te ontdekken en te weten waar we naar op zoek zijn.

Het belangrijkste als dieet en voorbereiding voordat je Ayahuasca neemt, is om gezonde en gebalanceerde dingen te eten die geen vervuilende stoffen bevatten. Eet minstens 3 dagen voor de ceremonie geen vlees meer (of eet vis als je het niet kan laten), een goed dieet bestaat uit groenten en fruit. Vermijd brood, brood is zeer moeilijk verteerbaar en zal het genezingsproces van Ayahuasca hinderen. Gebruik geen drugs of alcohol. Vermijd seks, je wil je energie niet verspillen, deze energie is nodig voor het genezingsproces.

Kortom, als je dit dieet met meer dagen kan verlengen, kan je op deze manier veel betere resultaten behalen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel.

We zijn ons er echter van bewust dat er in de huidige wereld waar we wonen veel factoren zijn die niet zorgen voor een goed dieet, omdat er in de steden veel factoren zijn zoals intensief werk, slechte voeding (en fastfood), gebrek aan tijd, enz.. Daarom vragen we onze deelnemers om ieder geval 72 uur voor het innemen van de Ayahuasca een dieet te maken voor de Ayahuasca ceremonie zodat de deelnemer het medicijn in zijn pure essentie kan ontvangen. Een van de aanbevelingen voor het nemen van Ayahuasca is om het rustig aan te doen, dat wil zeggen, geef jezelf dagelijks wat tijd in de voorgaande weken om na te denken over de manier waarop jij je leven leidt, het helpt enorm om te mediteren om dichter bij je essentie te komen. Vanuit deze verbinding kan jij jouw intentie vinden voor de cerenomie.

Met betrekking tot geneesmiddelen:

De mensen die willen deelnemen aan onze ceremonies moeten in gedachten houden dat sommige medicijnen het genezingsproces met Ayahuasca kunnen verstoren, dus we vragen deelnemers om rekening te houden met het volgende: Laat ons weten welke medicijnen u momenteel gebruikt. We moeten toegang hebben tot zowel jullie mentale als fysieke gezondheidsgeschiedenis.

De effecten van Ayahuasca:

De meest voorkomende effecten van Ayahuasca zijn misselijkheid, braken, diarree, verhoogd bewustzijn en het wordt beschouwd als een van de krachtigste entheogenen ter wereld. Mensen die het hebben ingenomen, verklaren spirituele openbaringen en een groter bewustzijn van zichzelf en van het universum. Dat fenomeen beschrijven ze dan als een “voor en na” in hun leven. Ayahuasca is een medicinale drank en wordt in sommige revalidatietherapieën gebruikt om verslavingen te bestrijden, daarom is de consumptie ervan de afgelopen jaren buiten het Amazonewoud gestegen. In de afgelopen decennia is Ayahuasca erg populair geworden, een drank met therapeutische effecten die vele millennia geleden door de volkeren van de Amazone werden gebruikt, waaraan ze mystieke eigenschappen toeschreven. In het bijzonder brachten ze hun consumptie in verband met de transit tussen de wereld van de levenden en die van de geesten.

Ayahuasca ceremonies:

Ayahuasca ceremonies openen een verbinding met spiritualiteit en zelfgenezing geleid door de icaros tijdens een ritueel waarin het je naar een diepe staat van meditatie brengt; de verbinding met jezelf voelen, ervaren en tegelijkertijd observeren, op die manier kun je je bewust worden van alles wat er in je leven gebeurt. Op dat moment begint de verandering. Ayahuasca neemt je mee naar het diepste deel van je spirituele wezen, verbindt je opnieuw met de kennis en wijsheid die op ons DNA is ingeprent, met psychische krachten die je in staat stelt om naar het verleden, het heden en de toekomst te reizen, omdat deze plantenleraar een geest heeft en in het oog van de sjamaan een genezer is. Ayahuasca is bekend en vereerd door alle inheemse stammen van de Amazone als “Master Plant”, vanwege zijn psychoactieve karakter, dat direct gemodificeerde bewustzijnstoestanden induceert die worden verlicht door zijn visioenen (Trance) en de fundamentele basis vormt van zijn traditionele geneeskunde.

Tarieven:

Individuele ceremonie

1 ceremonie voor 1 individu

€250 /dag

 • Inclusief voortraject
 • Inclusief fruit & groenten maaltijd
 • Overnachting met ontbijt mogelijk (€50 /nacht extra)
 • Meerdere ceremonies na elkaar mogelijk verspreid over verschillende dagen
 • Inclusief nazorg indien nodig (30min consult)
 • Verdere nazorg of coaching kan worden geboekt aan €75 /u

Reserveer nu

Duo ceremonie

1 ceremonie voor 2 mensen

€195 p.p. /dag

 • Inclusief voortraject
 • Inclusief fruit & groenten maaltijd
 • Overnachting met ontbijt mogelijk (€50 /nacht extra)
 • Meerdere ceremonies na elkaar mogelijk verspreid over verschillende dagen
 • Inclusief nazorg indien nodig (30min consult)
 • Verdere nazorg of coaching kan worden geboekt aan €75 /u

Reserveer nu

Groep:

1 ceremonie van 4 tot 8 mensen

€220 p.p.

 • 1 ceremonie
 • Inclusief voortraject
 • Inclusief fruit & groenten maaltijd
 • Inclusief 1 overnachting met ontbijt
 • Inclusief groepsgesprek voor degenen die dit willen
 • Verdere nazorg of coaching kan worden geboekt aan €75 /u

Zijn jullie een groep van 4 tot 8 mensen dan kan je hier reserveren of bekijk de Events pagina als je alleen bent en wenst deel te nemen aan een groepsceremonie.

Groep:

2 ceremonies van 4 tot 8 mensen

€395 p.p.

 • 2 ceremonies
 • Inclusief voortraject
 • Inclusief fruit & groenten maaltijden
 • Inclusief 2 overnachtingen met ontbijt
 • Inclusief groepsgesprek voor degenen die dit willen
 • Verdere nazorg of coaching kan worden geboekt aan €75 /u

Zijn jullie een groep van 4 tot 8 mensen dan kan je hier reserveren of bekijk de Events pagina als je alleen bent en wenst deel te nemen aan groepsceremonies.

Bij vragen of interesse kan je mij altijd contacteren of bel 0486/037 207.

Wat mensen zeggen

Deel hier jouw mening of ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
SOPHIE schreef op 2 maart 2022 om 12:43
Eindelijk de Real life ontmoeting... Al zo vaak hebben we elkaar gesproken via berichten en nu was de tijd er eindelijk klaar voor om elkaar in het echt te mogen ontmoeten. Het voelde onmiddellijk als een blij en vertrouwelijk (weer)zien... Ik had een afspraak gemaakt voor een zeer uitgebreide geboortehoroscoop reading (astrologisch, numerologie en persoonlijkheidsreading). Het was allemaal zo accuraat en super uitgelegd en aangevuld door Nathan. Het leek een simpele doch wel heel warme en leuke babbel ...Maar NU een dag later ervaar ik pas echt het volle effect. Dat wat we besproken hadden was zo kloppend...zo bevestigend dat het in mijn onderbewuste zoveel nieuwe Verbindingen gecreëerd heeft. Zoveel nieuwe Inzichten heeft het gegeven. Zoveel puzzelstukjes die nu pas echt samensmelten tot 1 nieuw geheel. Zo dankbaar om dit te mogen hebben ontvangen. Ik kijk al uit naar onze Ayahuasca Sessie. Dank je wel voor deze mooie en super Liefdevolle Begeleiding.
Wouter schreef op 16 februari 2022 om 18:21
I took an online consult with Nathan, not quite sure what to expect as it was my first time for a spiritual reading. At that moment I was going through the most challenging time of my life, without seeing a way out. I can't say anything but that it was divine synchronicity that brought Nathan's skills on my path. He magically saw the unexpected solution and provided me with a strong spiritual connection for the rest of my life. I highly recommend Nathan's intuition and expertise to everyone.
Kristien schreef op 14 februari 2022 om 14:21
Met veel nieuwsgierigheid maar ook met een klein hartje maakte ik een afspraak voor een spirituele coaching. Ik kwam meteen tot rust omdat Nathan de sessie langzaam opbouwde en ruimte liet voor mijn reflecties. Zijn inzichten in zowel psychologie als de spirituele dimensie zorgen voor een gefundeerd geheel waar je als klant kunt op bouwen. Hij geeft geen oplossingen maar laat je voelen en ervaren. Ik kreeg bevestiging en werd gesterkt in mijn vertrouwen in de weg die ik wil en voel dat ik moet gaan. Dankjewel!
Frederik schreef op 13 februari 2022 om 08:36
Nathan legt de focus waar het nodig is en kan inwerken op je gevoel zodat je de rust zelf vindt. Zou het zeker aanraden!
Stef schreef op 12 februari 2022 om 20:26
Top werk, Nathan.
Sabine Defour schreef op 12 februari 2022 om 19:55
Nathan is een geweldige healer, hij kan je diepste gevoelens waarnemen en de juiste diagnose stellen. Zo bepaalt hij de gepaste behandeling die je klachten helpen genezen. Bedankt Nathan om er voor mij te zijn en mij de rust en zelfvertrouwen te geven in mijn hectisch leven!