Spiritual coaching

Spiritual coaching


Wat is spiritual coaching?

Het doel van spiritual coaching is om jouw licht te kunnen laten schijnen door vrede, balans, geluk en vreugde te vinden. De nadruk wordt gelegd op jouw emoties en innerlijke stem om zo jouw behoeften te vervullen.

Transformatiegericht

Je leert onderwerpen in een nieuw perspectief te zien, zo zal je in staat zijn om met jouw gevoelens, behoeften en wensen om te gaan om zo tot helderheid, vrede en balans te komen. Vanuit deze innerlijke rust zullen positieve veranderingen zich gaan manifesteren.

Waar een wil is is een weg

Spiritual coaching zal je inspireren om je innerlijk geluk te vinden, omdat externe factoren, zoals materiële dingen en mensen, nooit iemand echt gelukkig kunnen maken. Geluk en vrede kan alleen worden bereikt wanneer men de verbinding kan maken met onze ware zelf en wanneer we luisteren naar onze eigen emoties. Onze innerlijke stem gidst ons naar de weg van onze dromen en is vrij van beperkingen die ons tegenhouden om te zijn wie we werkelijk zijn. Spiritual coaching gaat over jou helpen om je volledige potentieel te bereiken, vrij van beperkingen gecreëerd door het “ego” zodat jij jouw licht kan schijnen en je je daarbij ook zeer goed mag voelen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een spiritual coach?

Je kan vragen wat je maar wilt, spiritual coaching is er om jou die helderheid te geven op elk gebied van je leven. Je kan vragen stellen over je werk, ouderschap, liefdesleven, gezondheid, spiritualiteit, etc.

Enkele weetjes:

– Een spiritual coach verkrijgt informatie door intuïtie.

– Een spiritual coach is geen “Guru”, ieder is zijn eigen Guru, een spiritual coach helpt je enkel je innerlijke Guru of wijsheid naar boven te halen.

– Spiritual coaching gebeurt in integriteit en er wordt niet gepredikt over jouw geloofsovertuigingen.

– Een spiritual coach oordeelt niet.

Heb ik een spiritual coach nodig?

Als je onzeker bent of een spiritual coach je kan helpen of niet, stel jezelf de volgende vragen: Mis ik iets in mijn leven? Heb ik gezocht naar mijn geluk door externe, materiële dingen zonder dat ik er echt gelukkig van ben geworden? Zoek ik diepe antwoorden op mijn vragen? Zoek ik een andere manier van leven die me meer vrede, balans, geluk en vreugde geeft? Als het antwoord “ja” is overweeg dan zeker spiritual coaching.

Hoe werk het? De blending van psychologie en spiritualiteit.

We beginnen eerst met een kennismakingsgesprek. Hier bespreken we wie je bent en waar je naartoe wilt. Aan de hand van deze informatie kan ik je meedelen welke van de vele spirituele technieken we het beste toepassen om jouw doelen te bereiken. Enkele voorbeelden van deze technieken zijn: dialoog, meditatie, hypnose, healing, numerologie, horoscoopduiding door astrologie, kaartleggen, en het intuïtief invoelen wat jij nodig hebt. Ook brengen we jouw persoonlijkheid in kaart door middel van een korte persoonlijkheidstest die 10 a 15 minuten duurt. Hierdoor krijgen we een bredere kijk op jouw kwaliteiten en valkuilen en waarom je bepaalde dingen doet zoals jij die doet. Het resultaat van deze test gaat je helpen jezelf en anderen beter te begrijpen.

Bijdrage: €60 /u

Bij vragen of interesse kan je mij altijd contacteren of bel 0486/037 207.

Wat mensen zeggen

Deel hier jouw mening of ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
SOPHIE schreef op 2 maart 2022 om 12:43
Eindelijk de Real life ontmoeting... Al zo vaak hebben we elkaar gesproken via berichten en nu was de tijd er eindelijk klaar voor om elkaar in het echt te mogen ontmoeten. Het voelde onmiddellijk als een blij en vertrouwelijk (weer)zien... Ik had een afspraak gemaakt voor een zeer uitgebreide geboortehoroscoop reading (astrologisch, numerologie en persoonlijkheidsreading). Het was allemaal zo accuraat en super uitgelegd en aangevuld door Nathan. Het leek een simpele doch wel heel warme en leuke babbel ...Maar NU een dag later ervaar ik pas echt het volle effect. Dat wat we besproken hadden was zo kloppend...zo bevestigend dat het in mijn onderbewuste zoveel nieuwe Verbindingen gecreëerd heeft. Zoveel nieuwe Inzichten heeft het gegeven. Zoveel puzzelstukjes die nu pas echt samensmelten tot 1 nieuw geheel. Zo dankbaar om dit te mogen hebben ontvangen. Ik kijk al uit naar onze Ayahuasca Sessie. Dank je wel voor deze mooie en super Liefdevolle Begeleiding.
Wouter schreef op 16 februari 2022 om 18:21
I took an online consult with Nathan, not quite sure what to expect as it was my first time for a spiritual reading. At that moment I was going through the most challenging time of my life, without seeing a way out. I can't say anything but that it was divine synchronicity that brought Nathan's skills on my path. He magically saw the unexpected solution and provided me with a strong spiritual connection for the rest of my life. I highly recommend Nathan's intuition and expertise to everyone.
Kristien schreef op 14 februari 2022 om 14:21
Met veel nieuwsgierigheid maar ook met een klein hartje maakte ik een afspraak voor een spirituele coaching. Ik kwam meteen tot rust omdat Nathan de sessie langzaam opbouwde en ruimte liet voor mijn reflecties. Zijn inzichten in zowel psychologie als de spirituele dimensie zorgen voor een gefundeerd geheel waar je als klant kunt op bouwen. Hij geeft geen oplossingen maar laat je voelen en ervaren. Ik kreeg bevestiging en werd gesterkt in mijn vertrouwen in de weg die ik wil en voel dat ik moet gaan. Dankjewel!
Frederik schreef op 13 februari 2022 om 08:36
Nathan legt de focus waar het nodig is en kan inwerken op je gevoel zodat je de rust zelf vindt. Zou het zeker aanraden!
Stef schreef op 12 februari 2022 om 20:26
Top werk, Nathan.
Sabine Defour schreef op 12 februari 2022 om 19:55
Nathan is een geweldige healer, hij kan je diepste gevoelens waarnemen en de juiste diagnose stellen. Zo bepaalt hij de gepaste behandeling die je klachten helpen genezen. Bedankt Nathan om er voor mij te zijn en mij de rust en zelfvertrouwen te geven in mijn hectisch leven!