Biografie

Biografie

Voor nathan spiritualiteit had ontdekt was hij een atheïst en zeer sceptisch ingesteld. Met angst voor de dood en met de gedachte dat zijn tijd hier zeer beperkt was verdween zijn vreugde heel snel.

Spiritualiteit kwam op zijn pad na 2 decennia geklampt te zitten met depressie, verlies en een heel langdurige stresssituatie. Als een empaat voelde hij de energieën en emoties van andere heel fel zonder te weten hoe er mee om te gaan. Dit bracht veel verwarring met zich mee en zorgde ervoor dat hij niet wist wat zijn eigen emoties waren.

Op zijn 28 jaar bereikte hij een dieptepunt die ervoor zorgde dat hij voor een tijdje helemaal weg moest van alles en iedereen. Geluisterd naar zijn gevoel bracht hij een hele maand alleen door waaruit hij de connectie met zichzelf terug vond en spiritueel ontwaakte. (Voor de kenners: verlichting door bewustwording van de eenheid van alles, alsook een kundalini ontwaking die de 7 hoofdchakra’s activeerde waaronder het derde oog.)

Hij kwam in een wereld terecht waar hij van nul moest beginnen en alles wat hij dacht waarheid te zijn moest herleren. Hij was zich bewust dat hij niet zijn lichaam en gedachten was maar een ziel in een lichaam. Dit was zijn verlossing.

Een hele nieuwe wereld ging voor hem open, hij bekeek en ervaarde het leven op een manier die zo nieuw, licht en euforisch aanvoelde dat het zijn missie werd om mensen hierin te begeleiden.