Numerologie

Numerologie


Wat is numerologie?

Numerologie is de studie van getallen en hun energetische invloed op ons leven. Omdat we elke dag cijfers zien en ermee omgaan, is het gemakkelijk om ze als vanzelfsprekend te beschouwen. Maar getallen zijn symbolen die energetische vibraties dragen die de mensheid op kosmisch niveau beïnvloeden. De vibraties van elk nummer zijn uniek en daarom beïnvloeden ze ons elk op een andere manier.

Numerologie kan worden gebruikt om richting en betekenis in je leven te vinden. Het kan ook worden gebruikt voor voorspellingen, om te zien wat voor soort energie jou zal beïnvloeden in de toekomst. Veel mensen gebruiken numerologie zelfs als een bron bij het benoemen van een kind of bedrijf. De cijfers die in een naam aanwezig zijn, hebben invloed op de algehele persoonlijkheid en het potentieel, dus sommigen zullen met goede intentie een naam kiezen die gewenste resultaten oplevert.

Je verjaardag bestaat volledig uit cijfers. Zelfs de letters in je naam komen overeen met specifieke cijfers. Er zijn nummers in je leeftijd, je adres, je telefoonnummer, je salaris… Ze zijn overal om je heen – en in je! De meest directe manier waarop ze je energieën beïnvloeden, is vanuit je eigen numerologiegrafiek. De getallen in je grafiek – zoals je Levenspad en andere kerngetallen – beïnvloeden je op zeer persoonlijke manieren omdat ze zijn afgeleid van jouw geboortedatum en volledige naam.

Tijdens een numerologisch consult duiken we diep in jouw persoonlijke numerologiegrafiek en bespreken we je naamgetal, hartgetal, persoonlijkheidsgetal, lotsgetal, geboortegetal, bestemmingsgetal, levensdoel, de motivatie van de ziel en jouw ritme – en overgangsjaren.

Bijdrage: €60

Bij vragen of interesse kan je mij altijd contacteren of bel 0486/037 207

Het naamgetal

Het laat ons aardse karma zien en is hiermee drager van het lot en de eigenschappen vanuit onze familie. Het bevat onze persoonlijkheid en de manier waarop we onze levensweg meester worden.

Het hartgetal

Het hartgetal openbaart onze persoonlijkheid, ons innerlijke, ons gevoel ten opzichte van onze medemensen en onze omgeving.

Het persoonlijkheidsgetal

Dit getal laat ons zien hoe we ons naar buiten toe gedragen en hoe anderen ons zien.

Het lotsgetal

Dit getal laat ons lot, de menselijke bestemming op aarde, zien en toont ons onze talenten en vaardigheden, waaraan we moeten werken of waarin we moeten slagen.

Het geboortegetal

Het geboortegetal laat ons het verleden, de erfenis van zien en geest en de essentie van het leven zien. Het zijn geschenken die we op een positieve wijze moeten transformeren. Het voegt belangrijke informatie toe aan ons lotsgetal.

Het bestemmingsgetal

het bestemmingsgetal laat ons de weg zien die we moeten vinden en gaan.

Het levensdoel

Het levensdoel laat ons vooral zien wat in onze tweede levenshelft (vanaf het 35ste levensjaar) belangrijk is en zal worden, en ook de invloed van deze mogelijkheden en de vruchten van ons werk.

De motivatie van de ziel

Dit getal toont ons waarom we op de wereld zijn en wat we willen en zouden moeten leren. De motivatie van de ziel is dus zoiets als de sleutel tot onze weg van bestemming.

Ritme – en overgangsjaren

Dit zijn jaren waarin betekenisvolle en beslissende gebeurtenissen plaatsvonden of zullen plaatsvinden. Veelal zijn dit het soort ervaringen die onze zorgvuldig geplande voornemens dwarsbomen en ons tot bezinning en nadenken aanzetten.

Wat mensen zeggen

Deel hier jouw mening of ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
SOPHIE schreef op 2 maart 2022 om 12:43
Eindelijk de Real life ontmoeting... Al zo vaak hebben we elkaar gesproken via berichten en nu was de tijd er eindelijk klaar voor om elkaar in het echt te mogen ontmoeten. Het voelde onmiddellijk als een blij en vertrouwelijk (weer)zien... Ik had een afspraak gemaakt voor een zeer uitgebreide geboortehoroscoop reading (astrologisch, numerologie en persoonlijkheidsreading). Het was allemaal zo accuraat en super uitgelegd en aangevuld door Nathan. Het leek een simpele doch wel heel warme en leuke babbel ...Maar NU een dag later ervaar ik pas echt het volle effect. Dat wat we besproken hadden was zo kloppend...zo bevestigend dat het in mijn onderbewuste zoveel nieuwe Verbindingen gecreëerd heeft. Zoveel nieuwe Inzichten heeft het gegeven. Zoveel puzzelstukjes die nu pas echt samensmelten tot 1 nieuw geheel. Zo dankbaar om dit te mogen hebben ontvangen. Ik kijk al uit naar onze Ayahuasca Sessie. Dank je wel voor deze mooie en super Liefdevolle Begeleiding.
Wouter schreef op 16 februari 2022 om 18:21
I took an online consult with Nathan, not quite sure what to expect as it was my first time for a spiritual reading. At that moment I was going through the most challenging time of my life, without seeing a way out. I can't say anything but that it was divine synchronicity that brought Nathan's skills on my path. He magically saw the unexpected solution and provided me with a strong spiritual connection for the rest of my life. I highly recommend Nathan's intuition and expertise to everyone.
Kristien schreef op 14 februari 2022 om 14:21
Met veel nieuwsgierigheid maar ook met een klein hartje maakte ik een afspraak voor een spirituele coaching. Ik kwam meteen tot rust omdat Nathan de sessie langzaam opbouwde en ruimte liet voor mijn reflecties. Zijn inzichten in zowel psychologie als de spirituele dimensie zorgen voor een gefundeerd geheel waar je als klant kunt op bouwen. Hij geeft geen oplossingen maar laat je voelen en ervaren. Ik kreeg bevestiging en werd gesterkt in mijn vertrouwen in de weg die ik wil en voel dat ik moet gaan. Dankjewel!
Frederik schreef op 13 februari 2022 om 08:36
Nathan legt de focus waar het nodig is en kan inwerken op je gevoel zodat je de rust zelf vindt. Zou het zeker aanraden!
Stef schreef op 12 februari 2022 om 20:26
Top werk, Nathan.
Sabine Defour schreef op 12 februari 2022 om 19:55
Nathan is een geweldige healer, hij kan je diepste gevoelens waarnemen en de juiste diagnose stellen. Zo bepaalt hij de gepaste behandeling die je klachten helpen genezen. Bedankt Nathan om er voor mij te zijn en mij de rust en zelfvertrouwen te geven in mijn hectisch leven!