Blog

Blog

The winds of change

“Wat een rotweer!” hoor ik de buur nog zeggen, zonder zich ervan bewust te zijn wat regen en wind voor ons doet.

Ons collectief zit al 2 jaar in de ban van deze maatregelen, angst wordt ons met de paplepel gevoed. Veel nare energie rond ons heen.

Wat heeft regen en wind hier nu mee te maken?

“The winds of change”

Onze planeet is op een keerpunt gekomen, betere tijden zijn in aantocht. De wind en regen nemen al deze zware energie met zich mee. Maak je klaar want er is verandering op komst. We stappen uit de donkere energie naar een lichtere energie.

Ook numerologisch gezien gaan we over 2 dagen door een poort van verandering. Op 22/02/2022 (of 66) laten we de chaos van het nummer 5 achter ons om in een vernieuwde harmonische energie van het nummer 6 te stappen.

Als we gaan kijken naar de 7 Universele Wetten is 1 ervan hier duidelijk van toepassing. Dit is De Wet van Ritme.

Alles ebt en stroomt, alles heeft zijn getijden. Alle dingen stijgen en dalen. De slingerbeweging manifesteert zich in alles. Voor het geval je het nog niet hebt gemerkt, de universele wetten werken allemaal samen. In alles wat zich manifesteert, is er een afgemeten beweging; een slingerachtige beweging tussen de twee polen die bestaan in overeenstemming met de Wet van Polariteit. Er is altijd een actie en reactie, een opmars en terugtocht, een stijging en daling. Dit is zo in alle zaken van het universum.

De sleutel tot dit principe is leren hoe het te gebruiken in plaats van erdoor gebruikt te worden. Wetende dat elke up zijn komende down heeft, zal je helpen om je er beter op voor te bereiden. De eb en vloed is een natuurlijke dans die niet kan worden gestopt of veranderd, maar je kunt leren om ‘met de stroom mee te gaan’ en niet toe te staan dat de verandering je op een negatieve manier beĆÆnvloedt.

Ook in ons persoonlijk leven merken we dat er goede tijden en minder goede tijden zijn en het is niet altijd makkelijk om je altijd even goed te voelen. Veel factoren spelen een rol, maar de belangrijkste is zelfkennis. Hoe goed ken jij jezelf en hoe bewust ben jij je van jouw gedachten?

Ieder mens is uniek met zijn eigen persoonlijkheid. Graag help ik jou alles over jezelf in kaart te brengen en je licht te doen schijnen tijdens de golven van het leven, in mooie maar ook moeilijke momenten.

Weet jij graag meer over jouw persoonlijkheid, astrologie en alles over jouw unieke nummers met numerologie die jou tal van informatie en handvaten geeft om echt in je kracht te komen staan?

Maak dan een afspraak voor spiritual coaching,
Ik verwelkom je graag met open armen en veel liefde šŸ™‚

nathan bright, 20 Feb 2022

MoralConnect

Langs deze weg wil ik graag dit geweldig initiatief van Peter Bierhof en Daniƫlle Stotijn promoten.

Ben je de cencuur van BigTech beu? Wil je dat jouw gegevens beschermd zijn? Wil je graag een ander platform waar je je kan verbinden met mensen?

Meld je dan aan op MoralConnect.

Dit is een geweldig alternatief voor FB en Twitter voor Belgen en Nederlanders.

Vanwege het groot succes en stijgende groei kan je alleen nog maar lid worden per uitnodigingslink. Ga naar Contact en vraag jouw uitnodigingslink aan.


nathan bright, 16 Feb 2022

Levend mens / soeverein / autonoom

Hoe word ik soeverein? Is het moeilijk?

In deze post deel ik je 4 video’s van jurist Jeroen Sloendregt die je op eenvoudige wijze uitlegt hoe jij je vrijheid terug claimt een daarmee ook zegt: “NEE. Tot hier en niet verder”. (totale kijktijd 1u25min)

Alles over:
– Je rechten
– Wetten
– Opzegging machtiging besturen
– Contract als persoon of ben je een mens?

Wil jij mee werken aan de verandering en de fundering leggen voor een mooie toekomst waar vrijheid, creativiteit, basisdemocratie, solidariteit, ecologie, respect en liefde centraal staan? Doe dan niet meer mee in een corrupt systeem dat zo ontworpen is dat 98% van alle rijkdommen naar de top 1% vloeit. Zeg NEE, hier stopt het.
nathan bright, 16 Feb 2022
Bewust eten: Vier vragen

Om bewust te worden over eten, moet je je aandacht focussen. Je moet ernaar streven om een continuĆ¼m van bewustzijn te creĆ«ren. Dus hoe bewuster je bent over je relatie met eten, hoe meer mogelijkheden je hebt om te verbeteren.

Word je bewust van wat je wilt en moet eten vooraleer je eet en tijdens en na het eetproces. Om dit te doen, begin met jezelf deze vier eenvoudige vragen te stellen:

– Is mijn tevredenheid over de manier waarop ik me verhoud tot eten hoog of laag?
– Hoe is het niveau van plezier dat eten me geeft tijdens mijn eetproces? Hoog of laag?
– Consumeer ik normale porties voedsel of kies ik meestal een grotere portie dan normaal?
– Als ik klaar ben met eten, voel ik me dan gelukkig of ongemakkelijk?

Wanneer je je aandacht richt op het beantwoorden van deze vragen, begin je met het proces van bewust eten. Het inzetten van je bewustzijn en aandacht is de weg naar een gezonder dieet. Integendeel verlies je de controle over wat je eet als je bewustzijn en je aandacht ergens anders zijn.

Bekijk hieronder een interessante video over voeding en word meer bewust van wat je eet.
nathan bright, 13 Feb 2022

Ho’oponopono

Wat is het ho’oponopono gebed?

Ho’oponopono is een sjamanistisch-achtig HawaĆÆaans gebed waarin we deze 4 krachtige sleutelwoorden herhalen om vergeving en genezing voor onszelf en anderen te manifesteren:

“Het spijt me”,
“Vergeef me alstublieft”,
“Dank u wel” en
“Ik hou van je”.

Het is een reinigend en zuiverend ritueel dat ons helpt gemoedsrust te bereiken. Het is ook een herstellende oefening om verbroken relaties te helpen herstellen en harmonie, balans en orde in ons leven te creĆ«ren door het goed te maken met anderen en onszelf. Het doel van het ho’oponopono-gebed is om alle aanhoudende negatieve gedachten, gevoelens en emoties te elimineren die vastzitten in onze psyche en ons belasten. Door deze 4 magische zinnen te gebruiken (het spijt me, vergeef me alsjeblieft, dank je en ik hou van je), kunnen we gemakkelijk alle schuldgevoelens, spijt of wandaden loslaten die zijn veroorzaakt door onze eerdere acties. Het is een eenvoudige en effectieve manier om innerlijke rust te vinden en in harmonie te leven met de wereld om ons heen.

nathan bright, 29 Jan 2022

Verlichting

Men kan God voelen in alles rondom ons. God is wat ons allemaal verbindt, de liefde in ons hart, de empathie voor alles wat leeft. Elk levend wezen, elke planeet, zijn allemaal 1.

Wij groeien net als de bomen met de mineralen, lucht & water van onze planeet. Wanneer we sterven en begraven worden zijn we terug verenigd met de planeet. Nieuw leven zal uit ons lichaam groeien, wanneer de bomen het water uit ons lichaam absorberen en de dieren en mensen de vruchten van de boom eten. Het is de cirkel van het leven, het is de eenheid. We zijn allemaal 1. We zijn alles wat er is, alles wat ooit was en alles wat ooit zal zijn.

Wanneer dit wordt gerealiseerd zal je merken dat “jezelf als ego” een illusie is. Ons ego identificeert zichzelf met de accumulatie van alles wat het heeft meegemaakt, doet, bezit en geleerd heeft tot op het punt van ontwaken. Het ego denkt dingen nodig te hebben, dingen te vrezen en te dingen verlangen. Maar het slechts een illusie want we zijn alles wat er is, daardoor hebben we alles wat we ooit nodig zullen hebben.

Respecteer en hou daarom van elk levend wezen omdat we allemaal 1 zijn. Het kan moeilijk te begrijpen zijn maar wanneer dit wordt gerealiseerd zal je God vinden. Je zal na de dood herrijzen en onsterfelijk zijn, zij het in een andere vorm. Er kan geen leven zijn zonder de dood.
nathan bright, 23 Jan 2020