Reiki

Reiki


Wat is Reiki?

Reiki betekent universele (Rei) levensenergie (Ki) en is een geneesmethode die herontdekt werd in Japan door de Japanse dokter Mikao Usui.
Reiki is een natuurlijke wijze van genezen waarbij levensenergie wordt doorgegeven.
Het doorgeven kan op verschillende manieren gebeuren, maar tijdens een tafelbehandeling wordt er handoplegging gebruikt.

Wat doet Reiki?

Reiki zorgt ervoor dat energie kan vloeien door je lichaam en daarmee ook energetische blokkades oplost.
Van zodra de energie overal kan stromen activeert het lichaam zijn herstellend vermogen.
Zo kan Reiki het lichaam een optimale ondersteuning bieden voor veel verschillende problemen.

Wat is er met Reiki mogelijk?

Verminderen van pijn – Sneller herstel bij botbreuken – Verminderen van stress – Afvoeren van afvalstoffen – Energieblokkades doorbreken – Sneller herstel bij ontstekingen – DNA-herstructurering – Openen van het hart, meer liefde voelen voor jezelf en anderen – Bewuster worden van wat je lichaam voelt en nodig heeft – Helen van emotionele pijn / depressie – Jezelf meer balans geven en ontspanning brengen – …

Hoe werk ik?

Alvorens ik de Reiki behandeling begin wordt er kort even overlegd wat de klachten zijn.
Aan de hand van die informatie ga ik ervoor zorgen dat de energie kan en zal vloeien naar waar jou lichaam het nodig heeft.
Hiervoor begin ik altijd met een energetische zuivering, gevolgd door de Reiki chakrabehandeling zodat de energie zeker al goed kan vloeien naar elk deel van het lichaam.
Daarna ga ik specifieker werken op de plaats van de klachten. Hiervoor kan ik ook beslissen om al dan niet klankschalen en kristallen te gebruiken.
Deze bieden een mooie ondersteuning en versterking van energie / trillingen voor een optimaal resultaat.

Bijdrage: €60

Wens jij een afspraak te maken voor een behandeling?
Ga naar Contact of bel 0486/037 207

Wat mensen zeggen

Deel hier jouw mening of ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
SOPHIE schreef op 2 maart 2022 om 12:43
Eindelijk de Real life ontmoeting... Al zo vaak hebben we elkaar gesproken via berichten en nu was de tijd er eindelijk klaar voor om elkaar in het echt te mogen ontmoeten. Het voelde onmiddellijk als een blij en vertrouwelijk (weer)zien... Ik had een afspraak gemaakt voor een zeer uitgebreide geboortehoroscoop reading (astrologisch, numerologie en persoonlijkheidsreading). Het was allemaal zo accuraat en super uitgelegd en aangevuld door Nathan. Het leek een simpele doch wel heel warme en leuke babbel ...Maar NU een dag later ervaar ik pas echt het volle effect. Dat wat we besproken hadden was zo kloppend...zo bevestigend dat het in mijn onderbewuste zoveel nieuwe Verbindingen gecreëerd heeft. Zoveel nieuwe Inzichten heeft het gegeven. Zoveel puzzelstukjes die nu pas echt samensmelten tot 1 nieuw geheel. Zo dankbaar om dit te mogen hebben ontvangen. Ik kijk al uit naar onze Ayahuasca Sessie. Dank je wel voor deze mooie en super Liefdevolle Begeleiding.
Wouter schreef op 16 februari 2022 om 18:21
I took an online consult with Nathan, not quite sure what to expect as it was my first time for a spiritual reading. At that moment I was going through the most challenging time of my life, without seeing a way out. I can't say anything but that it was divine synchronicity that brought Nathan's skills on my path. He magically saw the unexpected solution and provided me with a strong spiritual connection for the rest of my life. I highly recommend Nathan's intuition and expertise to everyone.
Kristien schreef op 14 februari 2022 om 14:21
Met veel nieuwsgierigheid maar ook met een klein hartje maakte ik een afspraak voor een spirituele coaching. Ik kwam meteen tot rust omdat Nathan de sessie langzaam opbouwde en ruimte liet voor mijn reflecties. Zijn inzichten in zowel psychologie als de spirituele dimensie zorgen voor een gefundeerd geheel waar je als klant kunt op bouwen. Hij geeft geen oplossingen maar laat je voelen en ervaren. Ik kreeg bevestiging en werd gesterkt in mijn vertrouwen in de weg die ik wil en voel dat ik moet gaan. Dankjewel!
Frederik schreef op 13 februari 2022 om 08:36
Nathan legt de focus waar het nodig is en kan inwerken op je gevoel zodat je de rust zelf vindt. Zou het zeker aanraden!
Stef schreef op 12 februari 2022 om 20:26
Top werk, Nathan.
Sabine Defour schreef op 12 februari 2022 om 19:55
Nathan is een geweldige healer, hij kan je diepste gevoelens waarnemen en de juiste diagnose stellen. Zo bepaalt hij de gepaste behandeling die je klachten helpen genezen. Bedankt Nathan om er voor mij te zijn en mij de rust en zelfvertrouwen te geven in mijn hectisch leven!