Reiki Master Graad

Reiki Master Graad


Reiki-inwijding tot Reiki Master

Tijdens deze inwijding wordt er een vierde symbool (Dai Ko Myo) geactiveerd.
Dit symbool is het Master symbool en daarmee ook een van de krachtigste symbolen.
Het verbindt de kracht van de eerste 3 symbolen, Cho Ku Rei, Sei He Ki en Hon Sha Ze Sho Nen.
De Dai Ko Myo is het symbool van transformatie en kan voor elk doeleinde van genezing gebruikt worden.

Na het ontvangen van deze inwijding kan men als Reiki Master de Reiki methode aan anderen doorgeven.
Je ontvangt ook een uitgebreide cursusmap en een certificaat.

Deelname voor deze inwijding kan ten vroegste 1 jaar na dat de 2de Graad van Reiki behaald werd.

Bijdrage: €500

Data steeds in overleg.

Bij vragen of interesse kan je mij altijd contacteren of bel 0486/037 207.

Wat mensen zeggen

Deel hier jouw mening of ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
SOPHIE schreef op 2 maart 2022 om 12:43
Eindelijk de Real life ontmoeting... Al zo vaak hebben we elkaar gesproken via berichten en nu was de tijd er eindelijk klaar voor om elkaar in het echt te mogen ontmoeten. Het voelde onmiddellijk als een blij en vertrouwelijk (weer)zien... Ik had een afspraak gemaakt voor een zeer uitgebreide geboortehoroscoop reading (astrologisch, numerologie en persoonlijkheidsreading). Het was allemaal zo accuraat en super uitgelegd en aangevuld door Nathan. Het leek een simpele doch wel heel warme en leuke babbel ...Maar NU een dag later ervaar ik pas echt het volle effect. Dat wat we besproken hadden was zo kloppend...zo bevestigend dat het in mijn onderbewuste zoveel nieuwe Verbindingen gecreëerd heeft. Zoveel nieuwe Inzichten heeft het gegeven. Zoveel puzzelstukjes die nu pas echt samensmelten tot 1 nieuw geheel. Zo dankbaar om dit te mogen hebben ontvangen. Ik kijk al uit naar onze Ayahuasca Sessie. Dank je wel voor deze mooie en super Liefdevolle Begeleiding.
Wouter schreef op 16 februari 2022 om 18:21
I took an online consult with Nathan, not quite sure what to expect as it was my first time for a spiritual reading. At that moment I was going through the most challenging time of my life, without seeing a way out. I can't say anything but that it was divine synchronicity that brought Nathan's skills on my path. He magically saw the unexpected solution and provided me with a strong spiritual connection for the rest of my life. I highly recommend Nathan's intuition and expertise to everyone.
Kristien schreef op 14 februari 2022 om 14:21
Met veel nieuwsgierigheid maar ook met een klein hartje maakte ik een afspraak voor een spirituele coaching. Ik kwam meteen tot rust omdat Nathan de sessie langzaam opbouwde en ruimte liet voor mijn reflecties. Zijn inzichten in zowel psychologie als de spirituele dimensie zorgen voor een gefundeerd geheel waar je als klant kunt op bouwen. Hij geeft geen oplossingen maar laat je voelen en ervaren. Ik kreeg bevestiging en werd gesterkt in mijn vertrouwen in de weg die ik wil en voel dat ik moet gaan. Dankjewel!
Frederik schreef op 13 februari 2022 om 08:36
Nathan legt de focus waar het nodig is en kan inwerken op je gevoel zodat je de rust zelf vindt. Zou het zeker aanraden!
Stef schreef op 12 februari 2022 om 20:26
Top werk, Nathan.
Sabine Defour schreef op 12 februari 2022 om 19:55
Nathan is een geweldige healer, hij kan je diepste gevoelens waarnemen en de juiste diagnose stellen. Zo bepaalt hij de gepaste behandeling die je klachten helpen genezen. Bedankt Nathan om er voor mij te zijn en mij de rust en zelfvertrouwen te geven in mijn hectisch leven!